Skip to content

SPORTVIRÁG 40+ PROGRAM

8 hét 8 lépésben

Ha időt szánsz MAGADRA, akkor ez lehet a legjobb dolog, amit ebben az életszakaszban megtehetsz önmagadért!

SPORTVIRÁG 40+ egy program, amelyben olyan edzéseket fejlesztettem ki, amit kizárólag 40 év felettiekre szabtam. (Izomépítés, erősítés, HIIT edzés és anyagcsere gyorsító mobilizációs gyakorlatokból áll.)

Komplexen mindezek megkönnyítik a mindennapjainkat és a stresszkezelésünket is, hiszen fiziológiailag egyszerűen kevésbé vagyunk ellenállóak a stresszel szemben az alacsony ösztrogén szintünkkel.

A SPORTVIRÁG 40+ PROGRAMBAN megtanulhatod, hogyan állíthatod vissza az anyagcserédet, ami már nem ugyanúgy működik, mint a 20-as és a 30-as éveinkben működött… 

8 hét alatt megtanítom neked a SPORTVIRÁG 40+ stratégiáit, valamint azt, hogy hogyan kezeld és támogasd a „középkorú hormonjaidat”.

A szabadtéri edzéseket minimum heti 3×30 percben tartom és ehhez a komplex programhoz tartozik egy 8 lépéses SPORTVIRÁG 40+ ANYAGCSERE ÚTMUTATÓ is, melyet a jelentkezésed után küldök emailben.

1. 40+ BIOLÓGIA

Az idő múlásával testünk öregszik, és a hormonok (ösztrogén és a progeszteron) nagyon alacsony szinten vannak – szóval hanyatlanak. Izomzatunk csökken, csontjaink törékenyebbek. Tehát semmi sem úgy működik, ahogy eddig megszoktuk.

De van egy jó hírem!!

Az új biológiánkkal sokkal okosabban, bölcsebben tudunk dolgozni, és nem pedig keményebben, mint anno, fiatalabb korunkban.

Eddzünk együtt OKOSAN és ne keményen! Jelentkezz a kurzusra!

2. FÓKUSZBAN AZ ERŐSÍTÉS

Ha 40 feletti vagy, akkor rád már nem érvényes ez a mondás: egyél kevesebbet, mozogj többet!
Ez valójában többet árt nekünk, mint használ. Ez az elmélet működött fiatal korunkban, de most teljesen más fázisban van a testünk és az izomzatunk.

Ezért van szükségünk erősítő edzésre!
Szakemberek által bizonyított, hogy 10 évente akár 10%-ot is veszíthetünk az izomzatunkból. Ez az oka annak, hogy a kor előre haladtával megjelenik a “kappanháj” és az “úszógumi” anélkül, hogy többet ennénk, vagy kevesebbet mozognánk, mint az elmúlt időszakainkban.

Megérdemled, hogy jól érezd magad a bőrödben! Gyere, eddzünk együtt! Jelentkezz be most!

3. KELL EGY KIS HIIT IS!

Ennek a magas intenzitású szakaszos edzésformának a rengeteg jótékony hatása van, de én mind közül azt az alattomos előnyét emelném ki, – amit csak nagyon kevesen tudnak, és nekünk szenioroknak a leghatásosabb – hogy ez az edzés növeli az emberi növekedési hormon (HGH) szintjét a szervezetünkben. Ez a hormon kritikus fontosságú a zsírégetésben, erősítheti az immunitást és csökkentheti a gyulladást. A HGH nemcsak a megnövekedett kalóriaégetésért felelős, hanem lelassítja az öregedési folyamatot is.

Szánj időt MAGADRA, és ígérem, hogy ez lesz a legjobb dolog amit ebben az életszakaszban megteszel önmagadért! Klikk ide!

4. EGYENSÚLYBAN AZ ÖSZTROGÉNEKKEL

Életkori sajátosság, ebben a korban, hogy alacsony az ösztrogén szintünk.
Az alacsony ösztrogén szint jele lehet, a gyakori puffadtság érzése, a bőrproblémák, a gyakori fejfájás, a fáradtságérzet, az ízületi fájdalmak…

Jó hírem van! Ezen a „természetes gyulladásos” állapoton, lehet segíteni. Sőt! Megszüntethető!

Kíváncsi vagy rá, hogy hogyan? Vedd fel velem a kapcsolatot és nevezz be a kurzusomra!

5. MARADJ HIDRATÁLT!

A víz fogyasztása kulcstényező – főleg ebben az életkorban – mert az alapvető anyagcsere folyamatok legfontosabb tényezője. Ha nem iszol elegendő mennyiséget, akkor besűrűsödik a béltartalom, nehezebb és lassabb lesz az emésztésed, ezáltal lassul a szervezet zsírégetése. Az életmódváltásnál ne csak az étkezéseidre készülj fel előre, hanem a folyadékfogyasztásra is.

Te mennyi vizet iszol naponta? Vajon az elegendő ez a szervezetednek?  Klikkelj, csatlakozz a kurzushoz és beavatlak a részletekbe!

6. VÉRCUKOR BALANCE

Tudtad, hogy az izom segít szabályozni a vércukorszintet? Minél izmosabb vagy, az izomzatod annál jobban növeli az immunválaszt és a kognitív funkciókat a szervezetben, vagyis segíti az anyagcserét az összes szövetben.

Mutatom az utat! Tarts velem! jelentkezz be a kurzusra most!

7. ALUDJ SOKAT ÉS ALUDJ JÓL!

Az alvás az anyagcsere egyik legfontosabb szabályozója. Az alvás különösen befolyásolja a hormonokat, amelyek hatással vannak az egészségére és a fogyás erőfeszítéseire.
Ha fel akarod pörgetni az anyagcserédet, akkor maximális támogatást kell nyújtanod hormonok működésének.

Tudj meg többet arról, hogy ha zsírt akarsz égetni, akkor miért kell sokat aludnod! 

8. PIHENJ AKTÍVAN!

Ez a kedvenc részem!

Szeretek minden héten két aktív pihenőnapot beiktatni, nem csak magamnak, de a sportolóimnak is, ugyanis a több nem mindig jobb, ha edzésről van szó!

Én a szuperkonpenzációban hiszek! És Te? Felveszem a kapcsolatot!